Home | Kamers & PrijzenFaciliteiten | Omgeving | Contact | Reserveren | LinksFoto's
Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
Zakelijk:

B&B FlowerZzz... ligt in Nieuwerkerk a/d IJssel (gemeente Zuidplas) onder de rook van wereldhavenstad Rotterdam. Maar ook dicht bij de bedrijvigheid van Capelle a/d IJssel en Gouda. Dichtbij de stad en toch midden in de rust van de polders, weilanden, de rivieren de IJssel en de Rotte. Rotterdam is gemakkelijk te bereiken. Met de auto bent u via de A20 binnen 15 minuten in het centrum van Rotterdam. Het eindpunt van de metro, station Nesselande, ligt op 10 minuten lopen/2 minuten met de auto. Gratis parkeergelegenheid bij het station. Met de metro bent u in 25 minuten in het centrum van Rotterdam (station Beurs). 

Toeristisch:

B&B FlowerZzz... in Nieuwerkerk a/d IJssel ligt centraal voor tal van activiteiten. U verblijft op het laagste punt van Nederland, bijna 7 meter onder zeeniveau! 
Bezoek wereldhavenstad Rotterdam, maak kaarsen en proef de kaas en stroopwafels in Gouda, ga naar Den Haag en het strand van Scheveningen. Utrecht en ook Amsterdam zijn goed bereikbaar en leuk om te bezoeken. 

De fiets- en wandelmogelijkheden zijn legio. Dichtbij in Nieuwerkerk a/d IJssel, het laagste punt, de historische molen en het recreatiegebied Hitland. Op 10 minuten wandelen ligt de Zevenhuizerplas en daaraan sluitend de Rotte en de Rottemeren met de molenviergang. Hier zijn tal van watersportmogelijkheden, zeker nu Zuidplas de nieuwe Willem Alexander roeibaan heeft.  Vanuit Nieuwerkerk kunt u een prachtige fietstocht maken naar de molens van Kinderdijk. Via het Hitland, gaat u met het voet-/fietspontje over naar het Loetbos en komt u zo uit bij Kinderdijk.

In Nieuwerkerk a/d IJssel (Zuidplas) en omgeving zijn diverse restaurants gevestigd. Ik informeer u graag over een restaurant naar uw keuze. 

Ook de winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Vlakbij is het Alexandrium III, één van de grootste woonmalls van Nederland. Ook is daar het Alexandrium I en II met alle grote winkelketens en een aantal megastores.

Kijk bij de links en ontdek alle mogelijkheden.

Ik vind het leuk u te informeren over alle mogelijkheden en activiteiten in onze omgeving, maak dus gerust uw wensen kenbaar!
Webdesign by ICT United | netwerkbeheer & webdesign
Nederlands English Francais Deutch Espanyol